10.000 prenumeranter!!

tack
Med tanke på hur länge jag har hållit på med Youtube så tycker jag att det är så himla kul att se att så många vill följa mig! Jag har ju bara varit aktiv i ett par månader! Så tack snälla för att ni följer mig där : ) Idag ska jag filma min frågor & challenges-video tänkte jag. Jag lovade ju att jag skulle göra en sån när jag nått 10.000 prenumeranter och det gjorde jag igår! WOOOHOOO. Jag ska välja några av era önskemål och lägga dom i en burk och sen dra lott om vilken challenge jag ska göra och vilka frågor jag ska svara på. Jag är nervös… Haha! Wish me luck.

följ

Kommentarer (1)

You might also like

Paulina Danielsson - Ex on the beach. Alexandra Nilsson - Lanseringsfrukost Josephine Qvist - A STAR IS BORN Alexandra Nilsson - Vi spenderade en av våra första dejter här..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *