10.000 prenumeranter!!

tack
Med tanke på hur länge jag har hållit på med Youtube så tycker jag att det är så himla kul att se att så många vill följa mig! Jag har ju bara varit aktiv i ett par månader! Så tack snälla för att ni följer mig där : ) Idag ska jag filma min frågor & challenges-video tänkte jag. Jag lovade ju att jag skulle göra en sån när jag nått 10.000 prenumeranter och det gjorde jag igår! WOOOHOOO. Jag ska välja några av era önskemål och lägga dom i en burk och sen dra lott om vilken challenge jag ska göra och vilka frågor jag ska svara på. Jag är nervös… Haha! Wish me luck.

följ

You might also like

Alexandra Nilsson - Det bästa med sommaren enligt mig Josephine Qvist - FINT ELLER FULT? Alexandra Nilsson - Gult är inte fult Alexandra Nilsson - Tillbaka till 90-talet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *