Kvarg och räkningar..

kvarg

SÅHÄR KUL KVÄLL HAR JAG!!! …
Dagen har gått åt till att spela in challenge-videon och jag kan säga att det var verkligen en fruktansvärd upplevelse.. Hahaha! Ni får se vad jag menar imorgon… Nu sitter jag och gör supertråkiga saker som att betala räkningar. Är stolt över mig själv som lyckades ha en mobilräkning på över 1000:- den här månaden. ALLTSÅ! HUR?! Streamar för mycket serier </3…. Men jag hittade en ny kvarg i affären häromdagen så det gjorde mig lite glad i alla fall!!! Woohooo. Det finns med citron/lime också och den var ännu godare : )

You might also like

Caroline Roxy - ROXY Paulina Danielsson - ELÄNDE & #metoo Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Elin Hagberg - Magiska soffan är kommen!! We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *