workout¨

DIREKTLÄNKAR: Väska / Skor / Tröja / SportBH / Tights.

CRAVINGS efter nya träningskläder… Jag behöver verkligen inga nya heller och det känns dumt att köpa nya här där jag är säkert på att LA är lite av en träningsklädeshimmel. Så jag får hålla mig ett par veckor till innan jag går loss i butikerna där. Men, hade jag stannat kvar i Sverige hade jag absolut klickat hem den här träningsoutfiten. Så snygg!! Svart och rosa än en utav mina favoritkombos.

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Sandra Lindahl - Profilbehandling på Sherry Beauty Estetik Sandra Lindahl - Mitt bästa shoppingtips Ellinor Bjurström - MINA FAVORITER 53% REA Ellinor Bjurström - Måste man bli mogen för att man ska bli mamma?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *