Jag köpte fel biljett..

wo

GOD MORGON!
Glömde berätta en fantastiskt rolig, men mest pinsam händelse från min senaste tågresa. Ni får skratta om ni vill. Eller ja, ni måste skratta.

I söndags bokade jag tågbiljetter. Jag skulle åka X-tåget till Gävle och sen byta till ett SJ-tåg där. Bytet gick bra, men när jag kom på tåget så är det någon jäkel som sitter på min plats. Jag stör mig otroligt mycket på sånt. HALLÅ, kan ni inte läsa eller!??!? NU MÅSTE JU JAG SÄGA TILL DIG OCH DET ÄR BARA JOBBIGT OCH MAN KÄNNER SIG DRYG. Så tänker jag alltid. Jag hade alltså bokat en fönsterplats i vagn fyra tror jag att det var. Tåget var proppfullt och eftersom det då inte finns någon annanstans för mig att sitta än på min bokade plats så gick jag irriterad fram till den här killen och sa ”ursäkta, jag tror att du sitter på min plats…?” varpå han svarar, ”nej, det gör jag inte” … GAAAAH! JO DET GÖR DU! Ville jag skrika för att jag var så tröt och bara ville sätta mig ner.. Haha! Men jag gick rätt lugnt iväg till konduktören och sa att en kille satt på min plats och vägrade flytta på sig ( HAHA, bitter.. )

Jag och konduktören går då tillbaka till killen och konduktören ber om att få se på hans biljett… Och ja, det stämde ju att han skulle sitta där.. Sen kollade konduktören på min biljett och sa, ”men du, du ska ju faktiskt inte åka förrän imorgon?” ..

Eeeeeeh. Awkward. Jag hade lyckats boka biljett på måndagen istället för söndagen. Så jo, jag skulle sitta på den platsen. Fast ett dygn senare. Och JAG blev arg på killen som satt på ”min plats” för att jag inte tyckte att han kunde läsa!? . Hahaha.

Jag pep fram ett litet ursäkta och frågade om han skulle slänga av mig nu… Han sa bara att det var lugnt, men läxade upp mig lite och sa att det faktiskt var MITT ansvar att biljetten stämde.. Haha shit.. Alla i hela vagnen kollade på mig… Var nog längesen jag skämdes så mycket…. Satt och tittade in i väggen med hörlurar och luva på resten av vägen. Men ja, då vet jag ju att jag ska dubbelkolla en sissådär 47 gånger innan jag bokar en biljett nästa gång och dom fick sig nog ett gott skratt ändå.. Korkade blondin tänkte dom nog..  HAHAHAHA.

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *