NYA HÅRET.

mylittlepony

JA, HÄR ÄR MITT NYA HÅR!! Det blev My little pony-hår  <3! Jag satte i några lila och rosa slingor alltså. Jag skippade dom blåa. Och jag är så glad över att jag vågade prova!! Det är ju faktiskt bara att ta ur slingorna om jag skulle tröttna : ) Men Nathalie var som vanligt en stjärna och fick det precis som jag ville ha det. Denna gången tog jag också europeiskt löshår. Det är lite dyrare, men har bättre hållbarhet. Så nöjd ju! Kommer verkligen sakna alla Rapunzel of Sweden-tjejer när jag åker bort. Känner mig som hemma varje gång jag kommer dit!

VAD TYCKER NI?!??!?

Direktlänkar till pastellfärgerna:

lila rosa

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)
  • hanna

    superfint! jag har en fråga om löshåret, vilket löshår använder du? är det nail hair? jag funderar på att beställa hem det nämnligen! vilken längd har du? tack för svar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *