Frukost.

bbed

HEY MINA SMÅ SOCKERTOPPAR!!
Jag har börjat sova superlänge på dagarna vilket inte alls är så bra… Det är skönt, men halva dagen försvinner ju! Fast det är ändå dåligt väder, så det är inte direkt kul att hitta på något.. Därför tog jag det ändå lugnt och har ätit frukost i sängen och tänkte snart gå iväg och träna innan jag ska tvätta. HAHA, SÅ TRÅKIGT. Jag är fantastiskt sugen på pannkakor idag så funderar på att snickra ihop det till middag. Åh! Vilken lycka. Och annars då? Jo, det är GODISDAG hallå. Godisdagar är alltid bra dagar.

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Bangs Caroline Roxy - IconMirror Caroline Roxy - MUSIC Paulina Danielsson - Äntligen sol. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *