Frukost.

bbed

HEY MINA SMÅ SOCKERTOPPAR!!
Jag har börjat sova superlänge på dagarna vilket inte alls är så bra… Det är skönt, men halva dagen försvinner ju! Fast det är ändå dåligt väder, så det är inte direkt kul att hitta på något.. Därför tog jag det ändå lugnt och har ätit frukost i sängen och tänkte snart gå iväg och träna innan jag ska tvätta. HAHA, SÅ TRÅKIGT. Jag är fantastiskt sugen på pannkakor idag så funderar på att snickra ihop det till middag. Åh! Vilken lycka. Och annars då? Jo, det är GODISDAG hallå. Godisdagar är alltid bra dagar.

You might also like

Caroline Roxy - The Killers Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Tom ford glasses Caroline Roxy - Limited edition: Roxy fit denim Caroline Roxy - BIG DAY - ESKILSTUNA Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *