June Favourites.

junefave

Jag byter favoritprodukter/ hittar nya favoriter nästan varje månad. Därför ville jag visa upp denna månads favoriter : ) Har ni provat någon av dessa produkter? Vad tycker ni ?

Strawberry Sensation – Hårspray 
”Superstark hårspray med doft av vilda smultron och sval touch av mint.”
Jag älskar den här hårsprayen! När jag åkte till Finland så fick jag lämna kvar min första innan vi klev ombord på planet. JAG BLEV SÅ LEDSEN!! Och beställde en ny direkt när jag kom hem. Håret sitter där det ska, men sprayen är också lätt att kamma ut om man vill det : ) Och den luktar så gott! Ny favorithårspray.

Rogue – Solkysst.
Den har färgen ser lite galen ut och jag var väldigt osäker på den till en början. Men när jag väl provade den så blev den direkt en favorit! Man ser rosig och fin ut på ett himla somrigt och bra sätt. Dessutom kan den även användas som ögonskugga.

Ögoncreme – Make Up Store. 
Jag fick den här i en goodiebag och det är jag så himla glad över. Jag förstår inte riktigt hur den kan fungera, men det gör den verkligen! Det är som ett stift som man ska lägga på under ögonen och den är kall JÄMT. Hur kan den hålla sig kall? Haha. Den kyler alltså ner huden och gör verkligen att man känner sig piggare direkt!

Victoria’s Secret – Mango Temptation
ÅH. LUKTAR SÅ GOTT OCH ÄR SÅ BRA. Lite beroende. Den är ny och redan snart slut.. Haha.

Kokosparfym – The Body Shop.
Behöver jag säga mer? Den här har varit min favorit länge nu och kommer fortsätta med det ett tag. Älskar att den är så liten att smidig för att den är lätt att ta med överallt : )

Läppglans med lampa – Make Up Store.
Jag brukar ha svårt för läppglans eftersom dom är så kladdiga och håret fastnar alltid i munnen och det är bara obehagligt.. Haha! Ändå köper jag alltid nya och har en miljard liggandes hemma? Så konstigt.. Men det här är faktiskt inte lika kladdigt som dom andra! ? + Att jag gillar den rätt onödiga, men söta lampan i hylsan som lyser när man skruvar upp den. Aaaaaw!

Mascara – Volume million lashes.
Jag avskyr nya mascaror för att dom är så blöta och jobbiga. Jag vill gärna att dom ska vara halvtomma och lite torrare… Haha! Så knasigt. Men det är därför jag gillar den här! Den är inte så jätteblöt och jobbig att applicera och separerar fransarna himla fint.

Shine Drops – Rapunzel Of Sweden.
LUKTAR VÄRLDSGOTT och perfekt när håret ser lite trött och torrt ut. Jag brukar också alltid ha i dom efter att jag tvättat håret när det fortfarande är blött. Så när det torkar så är det superglansigt.

Tupperingsborste.
Varför har jag inte haft en sån här tidigare?! Jag har tupperat med mina vanliga borstar och det har släppt direkt. Men med denna tycker jag att tupperingen håller mycket längre. SCORE. Och high five för stort hår. Wooohoho.

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *