BLOPPIS!!!!

bloppis

Alltså, hur länge sedan vart det inte som jag hade bloppis?! Superlängesen! Jag hade hoppats på att hinna ha en live-bloppis innan jag åker till LA, men det verkar inte som att det kommer hända. Därför har jag passat på att fota massa grejer idag och har också hunnit lägga upp allt!

90% av dessa plagg/skor/kepsar/väskor är knappt använda. Jag har så mycket kläder och det mesta hinner jag bara använda 4-6 gånger innan jag tröttnar. Därför är priserna också inte jättelåga. Plaggen är ju nästan nya liksom : ) Men sålänge plagget inte är oanvänt så sätter jag absolut inte högre pris än 50% av nypriset.

CHECK IT OUT HÄR. 
Frakt tillkommer med 40:- och beställningen borde du ha inom 3 arbetsdagar.

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (1)
  • Linnsan

    Det fanns massor av snygga saker ju 😉 Vart har du köpt den svarta skinnliknande tröjjan med vita krumelurer på ärmarna? Den var vääääldigt snygg 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *