rakthår

Hej Keela!
Du har världens finaste hår och det är så coolt att du vågade sätta i rosa och lila slingor. Nu ser det ju ut som my little ponny hår. Men jag undrar hur det ser ur när det är rakt? Är det lika fint med slingorna då? ja funderar på att också sätta i lite färgglada slingor i mitt hår nästa gång jag är hos rapunzel.

Tack för bästa bloggen!!!

Hej!
Vad kul att du gillar det : ) Jag tycker absolut att det är lika fint när det är rakt! Jag brukar nästan aldrig ha rakt hår, men Nathalie plattade det åt mig när jag var där senast. Och det ser ju grymt ut då med, eller hur?! Jag vet inte exakt hur många rosa och lila slingor hon satte i, men jag tycker att det blev perfekt. Rätt diskret, men ändå tydligt på något vis. Jag är också så glad över att jag vågade!

Kram

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *