Ninjaworkout

ninja

YUHUU!!
Idag gick jag upp tidigare än på länge. Jag hade nämligen bokat ett träningspass med Mårten redan klockan 9! Det var så himla skönt att komma upp i tid för en gångs skull och dessutom redan ha kört ett grymt träningspass. Dock lyckades jag glömma batteriet till min kamera hemma i laddaren ( BUUHUUUU ), så det fick bli en mobilbild. Men kameran på min Samsung är bra faktiskt så det blev inte så jättestor skillnad : ) Nu är jag i alla fall helt mör och trött i hela kroppen och resten av dagen tänkte jag spendera med att förbereda inför LA och eventuellt kanske filma lite videos till Youtube : )

Posted in: Keela - träning

You might also like

Caroline Roxy - BIG DAY - ESKILSTUNA Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Sandra Lindahl - Varit på show Caroline Roxy - Winter wonderland Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *