two years ago.

ins

GOD MORGON JULI!!!!!
Tänk att det redan är juli. För exakt två år sedan fick jag 10.000 följare på instagram. Jag minns hur överlycklig jag var. Nu, två år senare har jag över 150.000! Hur sjukt? Tänk att samla 150.000 människor i ett rum. Trångt. Och galet. Så himla kul! Tack snälla för att ni följer mig!

1 Juli
– 17dagar kvar till avresa
– 22 dagar kvar till min födelsedag. Kommer spendera den ensam i ett nytt och läskigt land. HAHA, fail.

You might also like

BYGISELA - LET'S GO: BARCELONA! BUT FIRST... Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sandra Lindahl - En hårsmån ifrån doktorn Hedda Dibinger - my second home Lisa Anckarman - OVER KNEE LOVE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *