you

…På riktigt. HAHA! Dagarna går mest åt till att filma och klippa videos. Och jäklar vilken tid det tar.. Idag har jag filmat två nya och klippt en halv och helt plötsligt var klockan nästan 4 och jag har glömt att äta lunch… Hahaha! Inte OK.

Men vad tycker ni om att jag gör mycket videos nu? Är det roligare? För min blogg blir ju lite lidande av att jag filmar och klipper så mycket så jag har inte tid att uppdatera i bilder lika mycket. Vad är roligast? Videos eller bilder? Tänkte försöka variera, men som sagt.. Videos tar ju galet lång tid att göra… : )

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Elin Hagberg - Magiska soffan är kommen!! We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?" Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Josephine Qvist - MIAMI UPDATE Paulina Danielsson - ELÄNDE & #metoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *