Jag är en alien.

AMBA

HEEEY!!!
Vet ni vad jag har gjort för tråkigt idag?! Jag har stått i kö i 1,5 timme utanför ambassaden. Sen fick jag äntligen gå in – och ställa mig i kö igen. HAHA. Världens tråkigaste morgon. Och det slutar med att dom inte är nöjda med mitt foto som jag tog med på mig själv, så jag måste skicka in ett nytt. JÄKLA SKIT. Så jag var tvungen att leta reda på en sunkig fotoautomat och sätta mig i den och posa. Och hur kommer det sig att man alltid ser ut som en alien på dom bilderna? Helt galet. Ska döpa om min blogg till Alienkeela. Jag tänkte i alla fall skicka in bilden redan idag så hoppas jag att dom blir nöjda och att jag får mitt visum inom ett vecka. HALLÅ ÅKER SNART JU.

Kommentarer (1)
  • monkan

    Åh, om det hjälper något så köade jag i lite över tre timmar för att komma in och 1.5 där inne sen förrförra sommaren heheh. Tog kort framför garderobsdörren och skrev ut hos en fotograf och blev godkänd, så att det var ju konstigt att de inte godkände ditt men det går sjukt fort sen när allt är klart, fick tillbaka mitt pass efter 3 dagar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *