RYCK UPP DIG!!!

säng

Hallå.. Såhär kan jag ju inte hålla på! Jag kommer om två veckor påbörja en av mina allra största drömmar och här sitter jag och känner mig ledsen och konstig. HALLÅ LÄGG NER. Njut av den sista tiden hemma i Sverige och resten kommer senare. Ingenting blir ju bättre av att jag är tjurig? Fattar inte ens varför jag är det. Jag vågade ta tag i mig själv och följa min dröm! * HIGH FIVE MED MIG SJÄLV * , så vad håller jag på mig?

Nääe. Det är bara ungefär två veckor kvar, sen jäklar! Och under dom här två veckorna kommer jag bara göra det jag känner för. Men absolut inte gömma mig under täcket som idag!

Kommentarer (1)
  • Kajsa

    Jag bor i USA nu och är här som au pair. Och jag kände lite liknande faktiskt. Jag kände mig som värsta känslomonstret strax där innan. Stressad, taggad, nervös, spänd – ja lite för mycket av allt, så ibland gömde jag mig under täcket också. Men nu när jag väl är här är allt prima och jag gömmer mig inte under täcket. haha 🙂 det kommer gå asbra! Heja dig !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *