Upploppet.

bahamas
Bilder från senast när jag var i USA. Då var jag på roadtrip i Florida och på kryssning till Bahamas. ÅÅh!

 

 

Gaaah. Jag vet inte om det är resfeber eller vad det kan vara, men jag känner mig verkligen som en zombie. Det har varit så hela veckan. Jag bara sitter. Sitter och väntar på att dagen jag åker ska komma. Det känns som att jag är en maskin som går på sina sista batterier och ingenting händer. Jag var så nervös imorse när jag skulle till ambassaden så att jag mådde illa. Haha. Så himla konstig känsla. Jag har inte packat ett dugg och nästa vecka flyttar jag ut. Jag sitter och väntar på att jag ska börja packa, men jag gör inte det. Jag gör ingenting. Ändå vill jag så gärna åka och i stort sätt allt är ju klart så förstår inte varför jag är såhär. Kanske för att det känns läskigt? Nästan som att jag väntar på ett nytt liv. Och det kommer ju bli som ett nytt liv. Ett bättre liv! Ett äventyr. Allt har gått så fort, men ändå har jag nog aldrig längtat så mycket efter något förut. Och ändå är jag livrädd. Hehehe. Kaos. Overklig kaos! Jag har ingen lust att göra någonting och ingen ork till det heller. Orkar inte ens ta upp kameran ur kameraväskan. Jag vill bara vänta. Verkligen noll energi. KOM TILLBAKA ENERGIN!! HALLÅÅÅÅ! Sjukaste känslan!

 

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *