Trött. Ja. Massa.

säng

Jag är för trött för att komma på någon rubrik.. Haha! ALLTSÅ SÅ BRA EFTERMIDDAG OCH KVÄLL. Men nu är jag så trött i mina ben så att dom bara bultar och gör ont. Jag råkade springa lite på gymmet idag i alla fall. Jag trotsade min höft och det blev 7 km. Helt OK ändå! Sen gick jag tre km. Så det blev en timme på löpbandet i alla fall! Och lite andra knasiga övningar för armarna. Vet inte riktigt vad jag gjorde.. Sen sprang jag hem och duschade och mötte upp Hanna. Vi gick och åt på Vapiano och sen gick vi på en promenad på säkert en mil. Så efter två mil idag så är mina fötter och ben helt slut. Och för att inte tala om mina pensionärshöfter…. Haha.. Kommer somna fort ikväll.

Jag försöker btw övertala Hanna att fixa en blogg. Det skulle nog bli min nya favoritblogg isånnafall!!! Jag återkommer om jag lyckas.. Hhehehhehe.

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *