So we meet again…

fotoaoutmat park

Näää.. Klart som fasiken att fotot till ambassaden som jag skickade in inte dög. GAAAAAH!!! VAD VILL DOM?!?!? Men jag vill ju inte direkt bli arg på dom eller skriva att dom är knäppa och jobbiga för då skulle jag nog förmodligen bli utan visum.. Haha! Så det var bara att hoppa in i en fotoautomat igen och nu jäklar läste jag på massa innan jag satte mig där för att veta exakt hur fotot skulle se ut. NU KAN JAG INTE MISSLYCKAS. Vi får hålla alla tummar och tår för att jag ens hinner få mitt visum innan jag ska åka. Woho! Sen tog jag en promenad. Det var varmt. Tack Sverige för lite sol idag!

You might also like

Caroline Roxy - Perfect porridge Alexandra Nilsson - One day in Sanur Alexandra Nilsson - Ny vecka nytt camp! Caroline Roxy - Summer heat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *