Three things..

bloppis

Först och främst!
Det finns fortfarande några saker kvar att köpa på min bloppis så check it out! HÄR.
Jag avskyr verkligen att skiljas från kläder och skor och skulle hemskt gärna behålla allting för att allt är så snyggt, men nu när jag ska få plats med hela mitt liv i två resväskor så har jag ju insett att hela min garderob inte riktigt får plats… Haha! Så är så illa tvungen till att sälja massa saker.

Jag funderar dessutom på att sälja soffan, skrivbordet och stolen som står på mitt och Caty’s kontor(bilder här nedanför). Är det någon som skulle vara intresserad av att köpa dom i sånna fall? Maila då till mig på [email protected]/* */ : ) Allt måste då hämtas i Huddinge och gärna under nästa vecka redan.

office

OCH till sist. Jag fick 14.000 prenumeranter på Youtube idag! TACK BÄSTA NI. Och vet ni vad? När jag kommer till 15.000 så blir det en ny challengevideo – och det blir en som galet många av er önskat nämligen SMOOTHIE CHALLENGE!!!!( med en hemlig gäst dessutom, som jag är säker på att ni älskar ). Så se till att få hela er familj och umgängeskrets att följa mig också så blir det en ny awesome video snart : D

youtubekanalprenumerera2

Kommentarer (1)
  • Moa

    Hej Keela!
    Förstår att du har mycket för dig, men undrar om du har någon aning om när du kommer ha tid att skicka iväg en tröja jag köpt på din bloppis?
    Din blogg är grymt bra !
    HA EN FORTSATT BRA DAG!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *