Clara & Hovmästarsås.

smoothieb

MEN HALLÅ DÄR!
Jag har spenderat min lördag på bästa möjliga sätt. För att the one and only Clara snubblade nämligen in på sin skateboard i förmiddags och vi spelade in en video tillsammans. Många av er har önskat just Smoothie Challenge och ni har dessutom önskat efter fler videos med Clara, så varför inte två flugor i en smäll?!??!??! Håller på att klippa den nu och den kommer upp när jag når 15.000 prenumeranter. Och det blir ju snart för ni vill inte missa detta väl?! Vem får egentligen den fruktade hovmästarsåsen i sin smoothie?

Happy saturday. Jag ska äta godis!

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Caroline Roxy - Kitchen aid Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Hedda Dibinger - RS_____2 Caroline Roxy - The Parlour Caroline Roxy - My work space

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *