Clara & Hovmästarsås.

smoothieb

MEN HALLÅ DÄR!
Jag har spenderat min lördag på bästa möjliga sätt. För att the one and only Clara snubblade nämligen in på sin skateboard i förmiddags och vi spelade in en video tillsammans. Många av er har önskat just Smoothie Challenge och ni har dessutom önskat efter fler videos med Clara, så varför inte två flugor i en smäll?!??!??! Håller på att klippa den nu och den kommer upp när jag når 15.000 prenumeranter. Och det blir ju snart för ni vill inte missa detta väl?! Vem får egentligen den fruktade hovmästarsåsen i sin smoothie?

Happy saturday. Jag ska äta godis!

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Island hopping with a seaplane Lisa Anckarman - FYNDA VINTAGE VÄSKOR Josephine Qvist - FALL IN COPENHAGEN Sandra Lindahl - IKEA & Inflyttningsfest Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *