Ruzzle Adventure.

ruzzle

Är det någon av er som spelade Ruzzle förut? Jag spelade det sjukt mycket för några år sedan när det kom. Då spelade man emot andra! det var så himla kul och beroendeframkallande men jag tröttnade efter ett tag. MEN NU!! ( eller jag vet inte hur länge det funnits??? ) så finns Ruzzle Adventure. Och det är uppbyggt typ som Candy Crush. Att man ska klara olika banor och spelar mot sig själv. ALLTSÅ DET ÄR SÅ HIMLA KUL!!! Jag låg verkligen hela kvällen igår och spelade. Man ska alltså sätta ihop ord : ) Det kanske låter tråkigt, men PROVA! Det är gratis också!! Woopwoop.

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (1)
  • agnes eriksson

    heeej keela.
    jag undrar bara om jag får använda din bild i min blogg. Den första bilden här där du har fotat när du håller i mobilen och det står spelets namn.
    skulle vara supersnällt om du svarade. Vill inte ta din bild utan att fråga, och om jag får använda den skriver jag såklart att den kommer härifrån.
    ha en superbra dag. kraam! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *