Packningspanik.

pack2

Jag börjar verkligen få lite packningspanik nu… Jag menar.. På bilden ovanför ser ni hur min packning såg ut när jag skulle till Grekland i EN VECKA. Nu ska jag vara borta i flera månader.. Kanske till och med år?!??!!? HUR PACKAR MAN?! VAD PACKAR MAN?! VAD PACKAR MAN INTE?! HUR VIKER MAN SÅ ATT ALLT FÅR PLATS?! ÄR 43894398 PAR SKOR FÖR MÅNGA?! Åh.. Vart börjar man?

12 dagar kvar.

Kommentarer (1)
  • Julia

    Ta med det du verkligen gillar mest och det du använt mest på sista tiden. Sen rullar du alla kläder HÅRT så att de tar så lite plats som möjligt. Och så handlar du ju massor där(man känner ju dig genom bloggen så vet att du gillar att shoppa kläder ;)). Sen kommer väl nån och hälsar på dig där någon gång eller så kommer väl du hem och hälsar på din mamma eller något nån gång så då kan du ju alltid ta med dig kläder därifrån som du tröttnat på och ta med andra kläder hemifrån som du saknat mycket! 🙂 hoppas allt ordnar sig nu innan flytten. Jag är supermega avis på dig, mitt drömland är USA och vill hemskt gärna åtmistone besöka det en gång! Ha det så bra där!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *