The BKR.

mybkr

Direktlänkar: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 

Denna fantastiska vattenflaska cirkulerar en del på sociala medier just nu. Och jag förstår ju varför! Jag har en själv och jag dricker inte ur något annat längre. Jag är så tacksam över att Celina introducerade mig för BKR. Och sedan jag började lägga upp bilder på den så är det många som undrar var den finns att köpa : ) Jag har modellen som heter ”cupcake”, men är himla sugen på den svarta med ett hjärta på också. HUR SÖT? Eller den lila. Eller alla. Hehehe. Tänk att man kan bli smått kär i en vattenflaska?

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (1)
  • Elin

    Hej! Om en månad drar jag till Kina och ska bo där i 10 månader för att plugga (åker på utbytesår med andra ord). Läste att du drar till LA nu i ca ett år och är nyfiken på dina planer & förberedelser ungefär? Medveten om att det inte alls är samma sak, men ändå nyfiken, skulle kännas bra att höra lite sånt innan jag drar.
    Ha det bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *