Min pulsklocka.

pulsis

Hej Keela!
Jag minns att du skrev om en pulsklockan för ett tar sen men jag hittar inte det inlägget… Kan du skriva om den igen? Jag funderar på att köpa en och din verkar så bra och och den är så fin. Vart kan man köpa den och hur fungerar den?

Hej!
Vad bra minne du har, det är ju nästan ett år sedan jag skrev om den! Jag använder fortfarande min pulsklocka vid varje träningspass. Och eftersom jag nu har använt den i över ett år så har jag lärt mig mycket mer om hur min puls fungerar, vad som krävs för att den ska gå upp, vart jag borde ligga och hur mycket jag förbränner osv. Jag gillar att han koll på det och tycker att det gör träningspassen mycket roligare! Bilderna är tagna för ett år sedan ungefär och bara genom att titta på dom ser jag hur mycket jag utvecklats i min kondition och hur mycket jag orkar. Det är bra för att då kan man jämföra resultat och hela tiden bli bättre : ) Den håller koll på puls, kalorier, snittpuls, hur många träningspass du gör, hur länge du tränar osv.

Så jag tycker absolut att du ska köpa en om du är intresserad. Jag kan garantera att du kommer tycka att träningen blir roligare!


Direktlänk:
pul

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *