Quotes.

hav

Mornin’ kompisar!
Minns ni att jag alltid startade varje morgon med en peppande quote förut? Gillade ni det? Idag behövde jag själv lite pepp kände jag!

Mitt internet strejkade igårkväll och därav blev det inget mer bloggande för mig inte. Har förmodligen streamat för mycket serier så internet har tröttnat på mig. Mohaha. Och det var väl lika bra. Kan behöva en datorfri kväll ibland : ) Idag har jag bestämt att jag faktiskt måste börja packat ihop lite grejer i lägenheten. Jag flyttar ju ut på lördag och allting är orört. Typiskt mig! Vad gör ni idag?!

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Josephine Qvist - MITT NYA ÅR. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Caroline Roxy - LA bound Caroline Roxy - AP Academy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *