Kött & Sol.

säng1

…Om morgonsolen inte tittat in och sagt god morgon när väckarklockan ringde så hade jag nog dragit täcket över huvudet och sovit till i eftermiddag. Varför är sängen så läskigt skön på mornarna och så himla oskön på kvällarna?! Livets stora gåta. Typ. Jag drömde en helknäpp dröm inatt också.. Jag hade små miniversioner av typ lejon och giraffer till husdjur och dom ville att jag skulle mata dom med konstiga kötträtter hela tiden… Äter giraffer ens kött? Så himla konstigt.

Anyways. 10 dagar kvar till LA. Nyp mig så att jag vet om det också är en konstig dröm.
Dags att göra mig iordning. Herregud så tråkigt! Någon som vill komma hit och sminka mig och fixa mitt hår? Känner redan nu vilken bad hair day jag har. Kaos!

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *