Läsarfråga: Bikinis!

bikii

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Hej världens bästa Keela!
Du har alltid så fina bikinis men dom är rätt så dyra… kan du inte tipsa om några som inte är lika dyra?

Hej!
Absolut kan jag göra det. Dom här är sjukt snygga allihopa och kostar mellan 200-600:- ungefär. Vilket jag tycker är helt OK. Alla billiga bikinis jag har haft har bara varit snygga en sommar, sen har dom blivit urtvättade och slitna. Därför betalar jag gärna lite mer för ett snygg bikini med bra kvalité! Och nu verkar det ju dessutom som att värmen är här för att stanna och då behöver man ju en snygg bikini :  )

Kram

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Hedda Dibinger - flower power Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Paulina Danielsson - ELÄNDE & #metoo We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *