Solhäng hela dagen.

hankeel

HALLÅ VAD KOMMER DENNA UTOMLANDSVÄRMEN IFRÅN?!
Det här känns verkligen som Sveriges varmaste dag någonsin. Helt galet! Jag mötte upp Hanna vid 1 och sen dess har vi legat och solat, druckit juice och gått en långpromenad. En mil i denna hetta var helt galet jobbigt, men ändå skönt och avslappnande på något vis. Men mina ben känns som spaghetti nu och jag är helt trött efter att ha varit i solen hela dagen.. Det är man inte van vid som svensk.. Haha! Men det är bara att vänja sig ju med tanke på att jag snart flyttar till varmare breddgrader! Woopwoop.

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Alexandra Nilsson - När man behöver en ice breaker.. Alexandra Nilsson - Kontrasterna Alexandra Nilsson - Blå lagunen Alexandra Nilsson - Sommarkvällar när dom är som bäst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *