Celina Rydén <3.

celina

ÅH. Det här är en sorglig dag… Varje månad i över ett år nu så har Celina givit mig mina drömnaglar. Jag har alltid gått därifrån med ett leende på läpparna och inte bara för att jag haft världens finaste naglar utan för att Celina också är hur underbar som helst ju! Men idag kommer jag inte gå därifrån med ett leende. Idag ska jag nämligen dit och ta bort mina naglar : ( BUHU. Eftersom jag åker nästa vecka och inte vet när jag kommer tillbaka så kändes det lika bra. Jag vill inte ha kvar dom så att dom växer och alldeles för mycket och sliter på nageln osv. Då är det bättre att ta bort dom. Det känns verkligen så sorgligt att jag går dit för sista gången!! Om jag kommer tillbaka till Sverige kommer jag boka en tid med henne det första jag gör.. Haha! Vill aldrig att någon annan ska göra mina naglar.

Här är några några av alla världssnygga naglar som Celina gjort på mig det senaste året. Vilka tycker ni är snyggast? Jag kan verkligen inte välja. Alla är helt sjukt bra! Är ni i Stockholm eller bor i Stockholm och vill ha fina naglar? GÅ TILL CELINA HALLÅ.

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *