Måste fixa ID…

id

Alltså blä vad dålig koll jag har. En tjej som jag pratat mycket med som också flyttar till LA när jag gör det hade sett min video igår( som tur var!!! ) och frågade om jag bara hade mitt pass som ID och inget annat. För tydligen måste man kunna visa upp två stycken olika ID-handlingar på skolan och det känns ju sådär att springa omkring med mitt visum i fickan. ÅH!! Så idag måste jag hetsa till skatteverket och fixa nytt ID-kort.. Och hålla alla tummar och tår för att det hinner komma innan jag åker. Jag borde ju verkligen ha förnyat det tidigare med tanke på att det gick ut 2011?! Varför har jag ens kvar det? Haha.

FAST FAAAAAN. NU KOM JAG JU PÅ ATT AMBASSADEN HAR MITT PASS?!?!!?!? HUR SKA JAG KUNNA FÅ ETT NYTT ID DÅ OM JAG INTE KAN BEVISA ATT JAG ÄR JAG!? Kan man ha med sig sitt gamla ID?! GAAH KAOS. Vad fint jag skrev min signatur 2006 btw.. Hahaha… Åhhhhh. Orkar inte med kaos!

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *