_
MEN HALLÅ, REDAN EN VIDEO TILL?! VILKEN LYX VA?! Jag fick något ryck tidigare idag efter att jag skrev inlägget om skräpmat och läste alla kommentarer om vikt som jag fick. Hoppas ni blir inspirerade och tar till er av det jag säger! Vågen är inte viktig. VÅGEN SUGER HALLÅ. Kasta ut den ba. Och ät en pizza. Eller två. Och sen lite choklad. Kom till mig på choklad- och pizzaparty vettja!

youtubekanalprenumerera2

You might also like

Hedda Dibinger - My home in Berlin Hedda Dibinger - U-Bahn Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Lisa Anckarman - FYNDA VINTAGE VÄSKOR Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Hedda Dibinger - hair thoughts
  • W storm

    Jag ÄLSKAR!!!!!!!! ÄäääääääLSKAR! Den här videon! Grymt jobbat! Du når ut! Kör hårt! Du är så jäkla cool o snygg. Kasta ut vågen ur fönstret och LEV livet 😀 you made My day! Thx!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *