_
MEN HALLÅ, REDAN EN VIDEO TILL?! VILKEN LYX VA?! Jag fick något ryck tidigare idag efter att jag skrev inlägget om skräpmat och läste alla kommentarer om vikt som jag fick. Hoppas ni blir inspirerade och tar till er av det jag säger! Vågen är inte viktig. VÅGEN SUGER HALLÅ. Kasta ut den ba. Och ät en pizza. Eller två. Och sen lite choklad. Kom till mig på choklad- och pizzaparty vettja!

youtubekanalprenumerera2

You might also like

Paulina Danielsson - Väx upp, nah inte du. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Caroline Roxy - Winter wonderland Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Hej där!
  • W storm

    Jag ÄLSKAR!!!!!!!! ÄäääääääLSKAR! Den här videon! Grymt jobbat! Du når ut! Kör hårt! Du är så jäkla cool o snygg. Kasta ut vågen ur fönstret och LEV livet 😀 you made My day! Thx!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *