oversize

HEY FRIENDS!
Imorgon flyttar jag ut ur min lägenhet på söder i Stockholm. Älskade lägenhet! Har inte trivts såhär bra sedan jag flyttade hemifrån faktiskt… Även om lägenheten är liten så har den verkligen varit perfekt för mig. Så imorgon går flyttlasset hem till Ljusdal… Där stannar jag sedan tills måndag eller tisdagmorgon då jag åker ner till Stockholm igen. Eller ja, till Vallentuna faktiskt. Jag kommer att bo hos Therese tills på fredag då flyget går. Det ska bli mysigt att spendera sista dagarna med henne! : ) På tisdag kommer jag att hänga runt på stan och göra roliga grejer, men mer om det senare. Jag tänkte bara berätta det för er för att om det är någon gång ni har chansen att stöta på mig på stan och säga hej innan jag åker så är det alltså på tisdag ni har chansen!

Jag har packat halva natten och hela morgonen. Nu håller jag på att försöka bestämma mig för vilka av alla mina miljarder oversizelinnen som ska med till LA. Jag har fått ner det till 18 stycken nu.. HAHAHAHA. Och nu vet jag inte vilka jag ska välja bort längre… Vilka tycker ni ska med? Alla kommer btw från Junkyard.se såklart. Galet hur många linnen jag har samlat på mig!

Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Testar magnetfransar Paulina Danielsson - Ex on the beach. Paulina Danielsson - Laser och burgare. Josephine Qvist - SRILANKA BILDBOMB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *