Flyttar.

Hej kompisar!
Jag har haft en helt galen dag och har haft 0 minuter över. Jag har flyttar ut ur min lägenhet hela dagen! Nu är jag och mamma äntligen påväg till Ljusdal 🙂 jag försöker uppdatera ordentligt när jag kommer hem men det kommer dröja några timmar!

image

image

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Tillbaka till vardagslivet Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - UVI Paulina Danielsson - Finast mysdressen jag äger! Paulina Danielsson - Rörelsen - Efterfestens Efterrätt
  • Mia

    För det första Jag gillar dig så mycket kollar jätte mycket på dina videos och blogg .för det andra kan du göra en vidio om din resa till LA och hur det ser ut dar du bor.
    //mia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *