Busy days.

doutfit

Mornin’!
Jag var så trött så att jag var gråtfärdig igårkväll när vi kom hem.. Haha! Jag la mig i sängen och slocknade på en sekund. Vi orkade inte ens packa ur bilen vilket känns lite halvjobbigt idag… Hehe. Så det är de vi ska syssla med idag och när vi är färdiga med det så måste jag börja packa. Jag åker förmodligen tillbaka till Stockholm redan imorgon eller tidigt tisdagmorgon och kommer ju inte komma tillbaka hit innan jag ska åka så måste därför packas klart allt IDAG. Så jobbigt. Har ingen aning om vart jag ska börja ens?

Bloggen blir lite litandes såhär på upploppet eftersom jag har så mycket att göra, men snart är jag tillbaka som vanligt igen : ) OCH TÄNK SEN HUR BRA ALLT BLIR NÄR JAG KOMMER TILL LA!
Stay tuned.

Xoxo

Kommentarer (1)
  • Amanda

    Hej Keela!! Jag älskar värkligen dig och din blogg!!!!!! Du är så så vacker och söt!!! Jag älskar dig!! Läs gärna min blogg den heter miriijam.blogg.se det skulle vara en ära att ha en kommentar eller flera av en son vacker och cool flicka som du!!!!! :))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *