m

Jag fick en kommentar på instagram om att det var en liten notis om mig i Aftonbladet så var tvungen att köpa den. Haha! Även om det är världens minsta lilla notis så känns det ändå kul att bli uppmärksammad i en sån stor tidning ju. Speciellt när jag inte ens visste om det! Men det roliga är ju att det står att jag är personlig tränare! Haha, I wish! Undrar varför dom tror det? Det som dessutom är roligt är att jag är under fliken ”kända VLOGGARE” och inte bloggare som jag är i grund och botten. Jag har ju verkligen precis börjat med Youtube och det har gått himla fort och har inte riktigt vetat om jag kan kalla mig själv youtuber och vloggare än, men efter detta känns det nog som att jag kan det : )

Tack Aftonbladet!

You might also like

Josephine Qvist - EN SÅN DÄR PISSIG DAG x2 Hedda Dibinger - YELLOW Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Hedda Dibinger - versace Sandra Lindahl - IKEA & Inflyttningsfest Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *