Still Packin’

lapackin
Alltså jag har fattat så sjukt svåra beslut idag!! haha. Kläder alltså. Snacka om hatkärlek. Det har varit nästintill omöjligt att bestämma vad som ska få följa och vad som ska stanna. Och jag kommer säkert ångra mig.. Och förmodligen har jag packat ner alldeles för mycket. Jag är inte så bra på att välja och beräkna på vad jag kommer använda och när. Det får bli som det blir helt enkelt. Efter många om och men får jag i alla fall med mig sex par skor + dom jag åker med. Just nu känns det helt fruktansvärt med tanke på hur snygga skor jag kommer lämna här hemma. Men det får bli så. BUHUUUU. Jag fattar att man klarar sig på typ två par skor, problemet är ju bara att mina skor är så snygga att jag inte vill lämna dom hemma!!!!

Jag har en väska kvar att packa, men vet nästen exakt vad jag ska packa ner så det borde bli rätt lätt 🙂 Wish me luck!

Kommentarer (1)
  • Maryama / ditt största fan :D

    Har du tänkt på att sälja de kläderna du ska lämna kvar på Candy by keela ?
    Btw due typ världens bästa bloggare fortsätt vara som due !
    Puss o kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *