cbk

Hey guys!
Jag har haft världens sämsta dag, men alla dagar kan ju inte vara bra, eller hur? Nu sitter jag i alla fall på tåget tillbaka mot Stockholm. Det känns tungt och jobbigt. Men nog om det!

Många undrar hur det blir med min webshop CandyByKeela när jag flyttar. Ett tag tänkte jag lägga ner, men insåg att jag faktiskt byggt upp något sjukt bra som även går riktigt bra också. Varför då lägga ner och inte anställa något som packar allt åt mig istället? Därför kan jag då med glädje berätta att allt kommer rulla på som vanligt! Jag kommer sköta det administrativa som tidigare, men någon annan kommer att packa beställningarna åt mig här i Sverige helt enkelt. Så himla bra va?! Så fortsätt beställa och jag kommer även försöka få in lite nya grejer så fort jag känner mig lite hemma i LA och inte känner mig så stressad över allt.

WIIIE!!!!

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *