Hängt med Svambob.

turist

HEY!!!!
Ni som följer mig på instagram vet att jag och några andra spenderat dagen med Svampbob idag : ) Väldigt annorlunda tisdagshäng, men väldigt skoj! Hehe. Ni kommer få se massa bilder från dagen imorgon eller på torsdag!

Annars är detta ännu en dag av kaos och jag har inte hunnit med hälften av det jag skulle.. Haha! Snacka om galna dagar. Det är ju bara tre dagar kvar!!! Idag var jag också tvungen att köpa en nya resväska för att min ena beslutade sig för att inte fungera </3. MEN, det jag köpte är ROSA!!!! Så jag är lite kär i den. Men nu måste jag packa om… Så tråkigt! Så det gör jag ikväll…. Eeeeh, vad gör ni?!

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Alexandra Nilsson - First day on summer on Alexandra Nilsson - Yellow Josephine Qvist - IM SORRY OCH LITE HJÄLP BEHÖVS Alexandra Nilsson - Gult är inte fult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *