Tack!

ye

TACK, världens bästa ni.
För att ni är så förstående med att jag uppdaterar katastofalt just nu. Jag har haft den absolut värsta veckan i hela mitt liv av många anledningar. Men nu börjar jag komma tillbaka igen och bli taggad för min avresa imorgon. Jag ska bara försöka packa om lite i mina resväskor och försöka lämna kvar lite mer än vad jag tänkt. Så himla onödigt att släpa för mycket grejer ju!! Jag sover hos bästa Therese inatt så jag hinner säga hej då till henne och imorgonförmiddag åker jag till Arlanda. Så fort jag kommit fram och tillrätta i LA så kommer uppdateringen bli som vanligt igen! Men jag är som sagt himla tacksam över att ni förstår, för jag får verkligen dålig samvete när bloggen står tom… SÅ TRÅKIGT. Men snart är jag back on track!!!!!!

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *