DAGEN ÄR HÄR.

pakci

Mornin’!!!
Hur sjukt är det inte att dagen faktiskt är här?! Jag har väntat på den sedan jag gick i gymnasiet. Galet. Nu är i alla fall väskorna packade för en sista gång! Tror att jag ligger på något kilo övervikt, men håller tummarna för att det inte märks….. Annars kommer jag bli tvungen att slänga några av mina allra finaste och bästaste kläder </3 Om ungefär en timme åker jag mot Arlanda och planet går i eftermiddag. Det är tack och lov direktflyg som tar ungefär 11 timmar. Jag är framme vid 1-2 inatt svensk tid och på eftermiddagen i LA. Hur knasigt är inte detta? Imorgon bor jag i ett annat och nytt land. Själv. Hujeda. Och ändå är jag så himla taggad!!

Jag har förresten redan lyckats ha sönder min nya resväska……. Haha! Skulle dra den upp för en trappa för att den var för tung och då gick den sönder så nu kan det inte stå.. Buhu! Men den är fin i alla fall.

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *