Kvar på arlanda…

hotell

Ja.. Ni läste rätt. Från att först vara en halvtimme sent till att planet nu är FEMTON jäkla timmar försenat. FEMTON!!! HUR ÄR DET MÖJLIGT?!??!??!!?!?? Det är det sjukaste jag varit med om i försening. Men jag har i alla fall fått ett hotellrum på Arlanda nu och dom ska bjuda på middag vid 6.. Men det känns så himla surt att jag egentligen skulle varit framme i flera timmar när det äntligen är dags att åka.. Så min världssämsta vecka bara fortsätter… Luktar illa gör jag också.. Buuu! Dåligt humör.

Håll tummarna för att vi kommer iväg imorgonbitti som dom sagt och att vi inte blir ännu mer försenade…

You might also like

Paulina Danielsson - Paulina Danielsson - Maddiken 17 år. Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Mixin it up Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Hej och godmorgon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *