På Arlanda!

arlanda

Hey Guys!
Nu sitter jag på Arlanda och försöker fördriva tid innan planet går. SER INTE FRAM EMOT 11 TIMMAR PÅ ETT PLAN. Haha. Shit vilken tråkig dag det kommer bli… Jag har i alla fall tidsinställt lite inlägg till i eftermiddag och ikväll och ska försöka blogga när jag kommer fram också beroende på hur trött jag är såklart. Tänk på att jag från och med nu alltid kommer ligga 9 timmar efter i tid! Jag ska försöka tidsinställa dom flesta inlägg till er så att dom kommer upp dagtid för er och inte på nätterna.. Hehe!

GE MIG TIPS PÅ HUR JAG KAN FÖRDRIVA TIDEN PÅ FLYGET!
Jag har dator och telefon såklart och dessutom finns det sånna där coola skärmar i varje säte där man kan välja bland massa filmer så film kan jag kolla på i alla fall. Men det kanske inte är jätteskoj i så många timmar.. Eeeh. Vad kan man mer göra?!

You might also like

Alexandra Nilsson - One day in Sanur Alexandra Nilsson - Våga ta ett steg tillbaka.. Alexandra Nilsson - Another day in Bali.. Alexandra Nilsson - Shoppa valfri produkt och tävla om biljetter till JAY-Z AND BEYONCÉ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *