På Arlanda!

arlanda

Hey Guys!
Nu sitter jag på Arlanda och försöker fördriva tid innan planet går. SER INTE FRAM EMOT 11 TIMMAR PÅ ETT PLAN. Haha. Shit vilken tråkig dag det kommer bli… Jag har i alla fall tidsinställt lite inlägg till i eftermiddag och ikväll och ska försöka blogga när jag kommer fram också beroende på hur trött jag är såklart. Tänk på att jag från och med nu alltid kommer ligga 9 timmar efter i tid! Jag ska försöka tidsinställa dom flesta inlägg till er så att dom kommer upp dagtid för er och inte på nätterna.. Hehe!

GE MIG TIPS PÅ HUR JAG KAN FÖRDRIVA TIDEN PÅ FLYGET!
Jag har dator och telefon såklart och dessutom finns det sånna där coola skärmar i varje säte där man kan välja bland massa filmer så film kan jag kolla på i alla fall. Men det kanske inte är jätteskoj i så många timmar.. Eeeh. Vad kan man mer göra?!

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *