IMG_3706

Mhhmmm. 19 timmar försenade alltså. Än så länge. Bra jobbat Norwegian! Ingen information får vi heller. Förutom ett sms var tredje timme om att tiden ändras. Först 1, sen 2, sen 5, sen 7, sen 5 igen, sen 7 igen, och nu 9. Och jag tror inte att det är färdigt än…

Men, för att vara lite positiv i alla fall så hade jag en himla fin utsikt från mitt hotellrumsfönster inatt. Jag var tvungen att gå upp och ta en bild. Dom bjuder i alla fall på hotellfrukost men just nu känns inte ens det kul.. Haha, jag som tycker att hotellfrukost är det bästa i livet i vanliga fall… JAG SKULLE HA VARIT FRAMME I LA NU!! JAG SKULLE HA VARIT DÄR I FLERA TIMMAR. DUMMA FLYGPLAN!!!! Och snälla, säg inte till mig att jag är för bitter och att jag ska sluta gnälla. I detta läge är det fasiken okej att vara lite bitter och gnälla lite. Jag har inte brutit ihop eller varit speciellt arg, så jag tycker jag gör detta jäkligt bra ändå : )

Kommentarer (1)
  • Linnéa

    Förstår EXAKT hur du kände dig, jag har nämligen varit i England. Jag kom förra fredagen och skulle lämnat Gatwick flygplats i fredags, med norweigan – men så blev det inte. Redan när vi kommer får vi info om att planet är 3 timmar försenat, villket utökas till 6 som utökas till 17. Så vi får alltså sova på hotell. På morgonen kommer vi till flygplatsen och får snart reda på att flygplanet är inställt. Dessutom får vi på flygplatsen INGEN hjälp mer än ett nummer att ringa för att boka om resan – utan pappa som hjälp från sverige vet jag inte hur vi löst det. Kom hem i morse, över 60 timmar senare än tänkt, kan meddela att jag förstår din bitterhet. Usch, sämsta servicen jag någonsin fått (av norweigan, inte flygplatsen).
    Hoppas du får det bra i LA <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *