Svampbobhäng!

svampbob1 svampbob2

I tisdags hängde vi med Svampbob hela dagen! Vi visade honom runt i Stockholm! Så det blev självklart lite shopping, vi trampade trampbåt och utforskade Djurgården. Vi åkte karusell på Skansen, hade picknick på Gärdet och spanade in slottet. Hur kul?! Så bra dag ju! Vi singerade också t-shirts och tog en miljard bilder!

Anledningen till att Svampbob besökte Sverige är för att Nickelodeon nu har en kampanj, ”Din sommar med Nickelodeon” där du kan dela med dig av din sommar på Nickelodeons hemsida genom att lägga upp vykort! Och visste ni att det kommer släppas en Svampbobfilm?! Och ett nytt avsnitt kommer den 16 augusti! WOOHOO! Jag tittade alltid på Svampbob förut och kan hela introlåten utantill.. Haha! Så att hänga med honom en dag var helgrymt ju!

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)
  • Sofie

    Ser riktigt kul ut! Jag såg videon på Moas youtube-kanal och tyckte jag kände igen dig men var inte helt säker på att det var du!
    Och nu vet jag att det var du, haha! Btw älskar din blogg och dina videos, kolla gärna in min blogg! Kram :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *