summesmust

Just nu har Yves Rocher ett himla bra erbjudande! Man får nämligen alla dessa fyra grymma produkter för bara 149:- Wooho. Dom har också en jättebra kokosparfym som jag älskar.. Måste nästan beställa den snart igen : )  Jag har hunnit prova tre av dom under dom senaste dagarna och har fastnat lite för alla faktiskt. Speciellt solpudret som var hur bra som helst och bara det kostar egentligen 179:-! Sen gillade jag oljan också för den luktar lite kokos och ger en himla fin lyster. Sen fjärde produkten, after sun, får följa med till LA och provas där : ) Men jag har faktiskt haft en sån för något år sedan också och minns att jag gillade den.

Dry Body Oil – Framhäver och förlänger solbrännan!
Semesterkänsla för huden! En exotiskt doftande torrolja som ger sammetslen mjuk hud utan att kännas fet, med välgörande monoï från Tahiti. Spraya på kroppen för att återfukta och ge fin lyster åt sommarhuden, eller i håret för glans och härlig väldoft.”

After Sun – 3 in 1
”Maximera sommarkänslan med denna lugnande, skönt återfuktande lotion som förlänger din gyllenbruna färg. Aloe vera svalkar och lindrar samtidigt som den ger massor av fukt. Huden blir sammetslen och smidig med en vackrare, mer hållbar färg. Passar både ansikte och kropp.”

Lagoon Hair and body wash
”Som att dyka ned i det klarblå vattnet i en polynesisk lagun … Njut av denna exotiskt doftande duschgelé, som blir till en härlig mousse och tar bort alla spår av sand och solcrème. Både hud och hår får ny mjukhet och härlig väldoft.”

Bronzing powder duo
Skapa och framhäv med detta rouge en vacker solbränna med en naturlig gyllene lyster som passar just dig och din hudton. De två kompletterande nyanserna gör det lätt att anpassa färgen allt eftersom din egen solbränna fördjupas. Den mjuka, behagliga formulan är berikad med extrakt från gardeniablomma, känd för sina utslätande egenskaper.”

Ni hittar erbjudandet här.

 

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *