del1

Har du några vänner i LA?
Nej, inga vänner direkt. Jag har en bekant som bor här och jag lärde känna några på flygplatsen som ska börja på samma skola och jag har pratat med några få på Facebook innan. Men känner ingen : )

 la

Vad ska du göra i LA ?
Jag ska göra vad tusan jag vill och precis vad jag känner för! Och ska även plugga lite. Jag har inte bestämt än vad jag ska plugga dock.. Haha!

Hur blir det med videobloggarna? Om du fortsätter, kommer dom vara på svenska eller engelska eller båda? 
Det blir som vanligt. Både engelska och svenska.

Var i LA kommer du bo och hur kommer du bo, alltså lägenhet eller hus? Bor du nära där du ska studera?
Jag bor i West Hollywood i ett lägenhetskomplex med pool och gym. Så fint! Det ligger dock rätt långt ifrån skolan, men tänkte ändå prova bo här någon månad i alla fall och om det blir för jobbigt att pendla till skolan så tänkte jag se om jag kunde flytta lite närmare : ) 

Här bor jag !drföm

Hur ska du göra med ditt älskade svenska godis? Kommer dina vänner och familj bli tvungna att skicka godis till dig varje vecka? D:
Tro mig, jag har funderat på det jag med.. Haha! MEN, fick världens bästa besked igårkväll av min nya roomie. Det har öppnat en svensk godisaffär inte alls långt ifrån där jag bor! YEEEY.

Hur ofta kommer du resa hem till Sverige och hur länge är du då hemma i Sverige innan du reser tillbaka till LA? Typ över julafton osv.
Jag har inte planerat detta alls utan tar allting som det kommer. Antingen kommer jag hem i Jul eller så kommer min mamma hit. Ingenting är bestämt och jag har ingen aning om hur länge jag blir hemma när jag väl kommer hem. Jag känner mig redan som hemma här!

Hur reagerade dina vänner/familj när du ska flytta så pass långt bort?
Många blev ledsen men alla är också väldigt glada för min skull vilket känns skönt. För mig är det också jobbigt att åka ifrån alla och inte känna någon men jag vet att det kommer bli världens roligaste och bästaste äventyr för mig! Och numera finns det ju skype, facebook osv så man kan ju prata hela tiden ändå : D

uppsala

Hur blir det med din mobil och abonnemang när du åker? Byter du så du har ett amerikanskt abonnemang? Önskar dig all lycka, brake a leg.
Jag ska faktiskt fixa nytt abonnemang idag eftersom jag måste ha ett amerikanskt nummer och jag vill ha surf på mobilen osv. Hörde att det inte var så dyrt så det känns värt att ha!

Hur länge kommer du stanna?
Oklart. Sålänge jag känner för det! Har fått visum till 2019.

Vart i LA ska du bo & hur länge har du sparat så du har råd ned detta? Puss
Som sagt så bor jag i West Hollywood just nu och jag har tagit studielån för att kunna göra detta. Jag hade säkert kunnat spara ihop alla pengar på något år, men jag ville åka NU och orkade inte spara. Så jag har studielån + min inkomst från bloggen och mitt företag så kommer klara mig väldigt bra här borta  : )

Är det mycket man ska göra innan man åker? Jag tänker på visum och sånt?
JA!!! Galet mycket papper och utgifter. Betydligt mer än vad jag trodde och jäklar vad jobbigt det här varit! Men jag tog hjälp av Avista som hjälpte mig hur jag skulle fylla i alla papper(för det är verkligen inte bara…) och vart jag skulle skicka allt och vad jag skulle tänka på osv. Så jag rekommenderar att man fixar hjälp om man har möjlighet.

a

För ett tag sedan så skrev du att du hade ett nytt förhållande. Vad kommer hända med er nu när du flyttar till LA? Kommer ni pendla mellan eller kommer han kanske följa med? 
Lycka till med flytten!! Så jäkla grym du är som vågar!
Han visste från dag ett att jag ville och skulle flytta och tyvärr så har jag prioriterat mig själv totalt i det här beslutat. Jag MÅSTE göra det här, för min skull. Annars skulle jag ångra mig livet ut! Så vi får se vad som händer helt enkelt.

Hur mycket kostade det för dig ungefär med allt? Bor du i egen lägenhet?
Alla förberedelser får man inte lån för så lite sparade pengar behövs det. Med försäkring, visumkostnader, skolkostnader, flygbiljett, deposition på lägenheten osv osv har jag säkert lagt ut runt 30.000 redan. Helt galet! Men absolut värt varenda krona för nu är jag fasiken HÄR! Jag bor i en lägenhet med tre andra tjejer. Den ena är här redan nu och dom andra kommer om en vecka : )

 

Kommentarer (1)
  • Nikita

    Hej Keela! Har precis sett lite klipp på din youtube channel, och du verkar som en väldigt skön och rolig person. :), Jag har faktist precis flyttat till LA också, till santa monica, skulle vara kul och kanske träffas nån dag! Vi verkar ha samma intressen, och smak på kläder! Haha, verkar som värsta stalker främlingen men jaja 😀 Kramar Nikita (tjej)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *