Första dagen i LA.

day1

Alltså åh vilken bra första dag jag har haft!
Jag har pratat med en tjej som heter Chessie på Facebook i flera veckor för att hon också skulle flytta till LA och gå på samma skola och idag fick jag äntligen träffa henne! Hon en hennes kompis Sanna och jag åt lunch och gick runt på The Grove som ligger alldeles där jag bor och är som en liten shoppinggata med affärer och bio. Så mysigt! Tycker redan om dom båda två!!!! Sen gick vi till himmelriket Whole Foods och klämde och kände på allt som fanns ungefär. Vilken dröm-mataffär! Det finns så sjukt mycket coola och roliga matvaror. För att inte tala om all frukt och hur billigt det är här.. Vilken dröm! Och vädret har varit grymt. Drömmer jag, eller är jag faktiskt här på riktigt?

Idag är första dagen i skolan också. Typ i alla fall. Jag ska dit på seminarium och engelska- och matteprov denna vecka, sen om en månad börjar skolan på riktigt : )

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *