Jetlag.

jetlag

Blir ni lätt jetlagade? Den här gången har det gått så sjukt bra för mig! Första natten höll jag mig vaken till 10 på kvällen och lyckades sova ändå tills 5 på morgonen och då var jag vaken i 10 minuter och somnade om till 7. Så skönt ju! Hela natten verkligen. Och idag har jag varit pigg och glad hela dagen och inte känt mig ett dugg trött och har sovit hela natten. Hoppas verkligen att det fortsätter såhär! Minns att när jag åkte till Thailand så var jag jetlagad i säkert en vecka.. Det var helt sjukt! Jag mådde så dåligt! Det känns som att det är mycket värre när man åker åt det hållet? Knasigt. Nu känns omställningen bara lätt : )

You might also like

Sandra Lindahl - En hårsmån ifrån doktorn Josephine Qvist - HOME UPDATE Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Lisa Anckarman - DARE TO STAND OUT Paulina Danielsson - Dagens look. Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *