Venice Beach <3.

IMG_3771 IMG_3856

Alltså, vilket drömställe jag har varit på idag. Jag har bränt sönder både panna och axlar, men det var så värt det! Jag och några andra svenskar som också ska börja på SMC har spenderat dagen på Venice Beach och jag är helt blown away av den stranden. Den är helt magisk! Helt galet bred och helt galet lång. Jag ville aldrig gå därifrån och jag bara njöt av varenda sekund som jag var där. JAG ÄR FASIKEN HÄR NU OCH ALLT KÄNNS SÅ BRA. Nästan för bra.

You might also like

Sponsored - Like a Halloween Quueen Josephine Qvist - EN SÅN DÄR PISSIG DAG x2 Caroline Roxy - Agent P BYGISELA - WHAT'S UP?! Caroline Roxy - Island hopping with a seaplane Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *