Venice Beach <3.

IMG_3771 IMG_3856

Alltså, vilket drömställe jag har varit på idag. Jag har bränt sönder både panna och axlar, men det var så värt det! Jag och några andra svenskar som också ska börja på SMC har spenderat dagen på Venice Beach och jag är helt blown away av den stranden. Den är helt magisk! Helt galet bred och helt galet lång. Jag ville aldrig gå därifrån och jag bara njöt av varenda sekund som jag var där. JAG ÄR FASIKEN HÄR NU OCH ALLT KÄNNS SÅ BRA. Nästan för bra.

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - JULKLAPPSLEKEN Hedda Dibinger - 3 x STHLMevent Caroline Roxy - The Parlour We Are One - BJUD IN TILL EN EGEN MYSIG BRUNCH Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *