Jag fyller år!

birthday

GOD MORGON VÄRLDENS BÄSTASTE NI! Idag fyller jag 24 år! GAAAH VAD GAMMAL JAG ÄR. Hahaha. Men känner mig inte så gammal och ingen tycker att jag ser så gammal ut heller ^^

När jag bokade biljetten hit så tyckte jag att det kändes lite jobbigt att behöva fira min födelsedag i ett nytt land, helt ensam. Men sen insåg jag att mina senaste födelsedagar inte varit så mycket att hänga i julgranen. Min förra satt jag helt själv hela dagen och kvällen.. Haha! SÅ, det kan ju inte bli sämre här direkt? Och jag har till och med planer… Minns inte sist jag hade planer på min födelsedag? Vi ska åka iväg till stranden ett gäng och spela volleyboll. Och när jag sa att jag fyllde år så blev alla taggade på att fira mig.. Så sjukt ju! Dom känner inte ens mig men vill ändå vara med och förgylla min födelsedag. Och fira den. Det gör mig så glad och jag är så säker på att detta kommer bli den bästa födelsedagen på länge. HAPPY freakin’ birthday to me.

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *