Bra födelsedag!

birth

Hallå TACK för alla gratulationer!!
Tror att jag fick runt 1000 gratulationer igår sammanlagt. Helt galet! Läste varenda en av era kommentarer såklart : ) Och min dag har varit SÅ mysig och bra. Och lagom. Inget festande eller kaos utan en grym dag med häng på stranden och volleyboll i bra sällskap. Och solnedgång. Helt perfekt för mig. Jag älskar LA mer och mer för varje dag som går. Min livsgnista har verkligen tänds på nytt!

Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Dagens outfit Josephine Qvist - IBLAND BLIR DET INTE SOM MAN TÄNKT SIG Alexandra Nilsson - En dag i Neapel Alexandra Nilsson - Back in Sweden
  • ellen

    Kan inte du skriva ett inlägg med lite tips hur du tar solnedsgångbilder och vilka kamera inställningar du använder? Skulle vara jätte kul för jag får inte till bilderna:( Grattis igen keela du är verkligen min förebild <33

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *